WOD

Wil je uitgedaagd worden? Dan is een WOD écht wat voor jou! 


De afkorting W.O.D. staat voor Workout Of the Day, oftewel de workout van de dag. In een W.O.D. wordt het aantal herhalingen vermeld en eventueel de gewichten die je moet gebruiken voor de workouts. Daarnaast heb je workouts op tijd en op rondes.

Onze variatie is gebaseerd op het inmiddels razend populair wordende HYROX. Je krijgt een warming up, door middel van een stukje mobiliteit, daarna is het op je eigen tempo de WOD afwerken. 

In onze workouts zit ook regelmatig een Buddy workout dan kan je je aantallen opdelen samen met je trainingsmaatje. Je hebt vaak maar een paar oefeningen (max 5) die op herhaling gaan, waaronder ook stukken rennen. Tijdens een WOD workout wordt je lichaam gestimuleerd om een ongekende fitheid te ontwikkelen. Ongeacht je startniveau. Met een regelmatige WOD workout creëer je namelijk een flinke dosis kracht, conditie, coördinatie en soeplesse. 


Deze manier van trainen is echt een manier om lekker te rammen zoals we zeggen. Je kan het jezelf zo zwaar mogelijk maken wil je de snelste zijn in de rondes? Of wil je de meeste rondes maken binnen de tijd? De keus is aan jezelf!

 
 
E-mailen
Instagram