WELKOM BIJ  STOER NIJSTAD

Welkom op ons mooie stekkie!

Wil je graag lekker fit worden maar voel je niks voor de sportschool? Dan ben je bij STOER op de juiste plek.
Je bent tenslotte al 'stoer' omdat je besloten hebt om lekker fit en gezond te worden en/of te blijven!

STOER verzorgt trainingen op een fantastische locatie aan het strand, voor alle leeftijden en niveaus.
Puur resultaat gerichte trainingen of gewoon lekker fit worden? Jij bepaalt het allemaal zelf. Het belangrijkste is dat plezier bij ons voorop staat, want daarmee kan jij voor jezelf het verschil maken. En wij zijn er om je daarbij goed en professioneel te begeleiden.


Naast trainingen op de locatie Nijstad verzorgen wij ook bedrijfstrainingen in Hoogeveen en omstreken, maar indien gewenst natuurlijk ook ver daarbuiten. Denk hierbij aan bedrijfstrainingen voor groepen bij u locatie, zoals bootcamps of circuit trainingen of voor groepen die bijvoorbeeld willen deelnemen aan een run of een obstakel- of mudrun.

Sporten moet leuk zijn en daarom hebben wij voor ieder wat wils. Van boxing tot obstakel training, van bootcamps tot hardlopen en ga zo nog maar even door, de keuze bij STOER is reuze. Onze trainers hebben allemaal een eigen specialisme maar het belangrijkste hebben ze allemaal gemeen, en dat is dat we er allemaal zijn om jou te motiveren en te helpen. Dit alles gaat op een leuke manier en in jouw eigen tempo, zodat jij lekker in je vel zit.

“No human is limited”
(Eliud Kipchoge)


 

 

Een op maat gemaakt motivatie & trainingsprogramma bij u op locatie, klik op de link en zet de eerste stap!

 

 

 
 
E-mailen
Instagram