Boxing

Boxing Circuit

Deze boxing variant is een uitdagende les, waarin boksen en fitness worden gecombineerd. De techniek van de verschillende stoten wordt geleerd. Ook aan het trappen en het gebruik van de knie wordt aandacht gegeven. Je werkt in een 2-tal op een bokszak of op pads.
In tegenstelling tot de Boxing Fit, is de WOD versie een high intensive training. En dat betekent verschillende oefeningen op tijd met ingelaste rustmomenten.
De intensiteit is hoog en door het intervalkarakter verbrand je veel energie.

Ook als je nog nooit hebt gebokst, is dit een prima training om kennis te maken met boxing.

Boxing Fit

Wij hebben hier een boxing variant van gemaakt, waarbij combinaties van stoten gedurende een bepaalde tijd worden afgewisseld met kracht, core en conditionele oefeningen.
Iedereen werkt op zijn of haar eigen niveau en de intensiteit van de les bepaal je zelf.

De les start met een warming up gericht op het mobiliseren en activeren van het lichaam. Naast een techniek gedeelte volgt er een circuit, waarbij het boksen op de zak wordt afgewisseld met kracht, core of conditionele oefeningen.

Deze variant is hoofdzakelijk gericht op het verbeteren van jouw conditie.

Boxing WOD

In tegenstelling tot de Boxing Fit, is de WOD versie een high intensive training. En dat betekent verschillende oefeningen welke worden afgewerkt in een programma. Zo vaak als mogelijk de oefening uitvoeren binnen bepaalde tijd, voordat je door gaat naar de volgende oefening. Hierbij daag je elkaar uit om betere resultaten neer te zetten.
De intensiteit is hoog en door het intervalkarakter verbrand je veel energie.
Wij hebben hier een meer uitdagende boxing variant van gemaakt, welke geschikt is voor de gevorderde boxing klant.

 


 
 
E-mailen
Instagram